Echipa noastra » Moldovan: "Vreau sa castig tot si asta e mentalitatea pe care vreau s-o impun jucatorilor"

0 din
Vizualizari articol: 1360
Comentarii: 0
Moldovan: "Vreau sa castig tot si asta e mentalitatea pe care vreau s-o impun jucatorilor"
Echipa noastra - Moldovan:

Antrenorul lui FC Brasov, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, ca echipa sa merge sa castige la Cluj, chiar daca, în opinia sa, lotul pregatit de Antonio Conceicao este cel mai valoros din tara, transmite corespondentul NewsIn.

"Întalnim echipa cu cel mai bun lot din tara în momentul de fata, dar suntem pregatiti sa facem un meci bun si sa obtinem un rezultat pozitiv. Îmi plac astfel de meciuri, frumoase, împotriva unor adversari care joaca fotbal.

Eu pregatesc meciul pentru ca echipa mea sa castige dar, în anumite contexte, m-as multumi si cu un egal. Totusi, eu vreau ss câstig peste tot si aceasta este si mentalitatea pe care vreau sa o impun jucatorilor mei", a spus Moldovan.

În încheiere, tehnicianul a vorbit si despre relatia patron-antrenor de la FC Brasov, facând astfel o paralela cu situatia de la Steaua:

"De când sunt la Brasov m-am întâlnit de doua ori cu domnul Neculaie, la câte o cafea. De fiecare data am discutat alte subiecte decât fotbal. În schimb, am un presedinte cu care discut zilnic".
Comentarii (0)

Nu exista comentarii!
* campuri obligatorii

Top articole


loading...
Made by VIP Web Design