Galeria » Coman: "CFR are cel mai bun lot din tara"

0 din
Vizualizari articol: 1803
Comentarii: 2
Coman: "CFR are cel mai bun lot din tara"
Galeria - Coman:

Portarul lui FC Brasov, Danut Coman, a declarat, marti, ca CFR Cluj are cea mai buna echipa din Liga I, însa chiar si asa, formatia de sub Tâmpa va face tot posibilul pentru a ramâne pe primul loc si dupa etapa a 7-a, multumindu-se si cu un rezultat de egalitate, transmite corespondentul NewsIn.

"Ne asteapta un meci greu, la o echipa foarte buna a campionatului. Din punctul meu de vedere, CFR Cluj are cel mai bun lot din tara, dar sper sa ne facem jocul. Chiar daca a pierdut la Târgu Jiu, pe teren propriu e de cele mai multe ori imbatabila.

Stim ca e un meci dificil, dar noi ne vom mobiliza pentru ca ne dorim foarte mult sa ramânem pe primul loc si dupa aceast? etapa. Vom face totul sa nu pierdem în meciul cu CFR Cluj. Nu ne e frica de nimeni, ne dorim sa fim pe primul loc la finalul turului", a spus internationalul lui FC Brasov.

Coman s-a referit si la absentele lui Roman si Maldarasanu, ambii mijlocasi fiind accidentati. "Ei sunt foarte importanti pentru noi, deoarece aduceau un plus în jocul echipei, dar sper ca jucatorii care îi vor înlocui sa îsi faca treaba".
Comentarii (2)

picr41i2D
@ 25/12/2015 18:55

Arat? chiar foarte bine, eemi place. P?cat c? este dutesl de scurt ?i scenele cu s?rut ocup? cea mai mare parte a timpului. cens? e genial, dup? descriere ?i cartea este la fel :3

Q0Vj7c4RDR
@ 28/12/2015 18:22

I love Crest and Oral B. I really do bveleie that they have the best oral products on the market! Thanks for this excellent review, and for reminding me that I need to go down to Walmart and pick up another tube or two of Crest. I think I'll try the Clinical this time, too! http://kexssw.com [url=http://zlkwkenkyyo.com]zlkwkenkyyo[/url] [link=http://artipyfau.com]artipyfau[/link]
* campuri obligatorii

Top articole


loading...
Made by VIP Web Design