Noutati » "Stegarii" au castigat din nou dupa o pauza de 52 de zile si au ajuns la doua puncte de lider

0 din
Vizualizari articol: 1502
Comentarii: 0
"Stegarii" au castigat din nou dupa o pauza de 52 de zile si au ajuns la doua puncte de lider
Noutati -

Gerul de afara le-a intrat în oase jucatorilor ambelor echipe atît de tare, încît debutul de meci a fost mai mult decît somnolent. Viorel Moldovan a alcatuit un "11" ciudat, cu Zaharia si Ilyes lasati rezerv?, dar cu Piturca junior si cu Sburlea printre titulari.

Tocmai de aceea a iesit o prima repriza extrem de echilibrata, în care prima ocazie a apar?inut oaspetilor: Dedu a sutat dintr-o bucata, Coman a fost învins, dar mingea a mîngîiat bara (38).

Prima parte se îndrepta spre un 0-0 logic, însa cursa micutului Rui Duarte si mai ales interventia de "Cascadorii rîsului" a lui Martinovici i-au oferit pe tava lui Maldar?sanu al 36-lea gol în Liga I. Dupa pauza, Brasovul a început sa zburde o data cu intrarile "greilor" Ilyea si Zaharia, primul reusind un eurogol la prima atingere (62).

GORJENII AU RATAT PENALTY
Meciul se putea reaprinde la faultul în propriul careu facut de Rui Duarte asupra lui Grecu, dar Coman a parat executia modesta a sîrbului Raskovici (64).

Finalul a fost linistit, iar Brasovul si-a atins scopul: s-a apropiat de "greii campionatului" si asteapta acum derby-ul cu Urziceni.
Comentarii (0)

Nu exista comentarii!
* campuri obligatorii

Top articole


loading...
Made by VIP Web Design