Noutati » FOTO Razboi între televiziuni si cluburi: "Mai facem o licitatie si marim pretul!"

0 din
Vizualizari articol: 1387
Comentarii: 2
FOTO Razboi între televiziuni si cluburi: "Mai facem o licitatie si marim pretul!"
Noutati - FOTO Razboi între televiziuni si cluburi:

UPDATE // Marius Stan: "Stiam deznodamintul licitatiei. Este riscul asumat de participanti, dar vor avea parte de surprize mari pentru ca se va schimba pachetul de sarcini Si sumele de pornire pot fi mai mari. Este o lupta intre cei care ofera putin, televiziunile, Si noi, cluburile, care vrem sa obtinem cit mai mult", a declarat oficialul liderului la zi al campionatului, Otelul.

UPDATE // Gheorghe Chivorchian, preSedintele Politehnicii TimiSoara: "Am discutat cu domnul Iancu Si am decis sa propunem adunarii generale a LPF organizarea unei alte licitatii, al carei pret de pornire sa fie cu 10 la suta mai mare! Daca televiziunile vor razboi, asta vor avea. Ca prima decizie, am hotarit ca nici un preSedinte de club de la Liga 1 sa nu mai mearga la emisiunile televizate".

UPDATE // Dragomir: "Mi-au tras-o! Au facut blat impotriva noastra, dar stati liniStiti, cine ride la urma, ride mai bine. Vom vedea ce se intimpla cu restul pachetelor, probabil va fi o noua licitatie".

UPDATE // Dumitru Dragomir a intrat intr-o Sedinta cu membrii televiziunilor DigiSport Si DolceSport

Maria AndrieS, despre licitatia drepturilor TV: "Micul crah fotbalistic"

UPDATE // Televiziunile DigiSport, Dolce Si Antena 1 au cumparat cele trei pachete pentru 36.6 milioane de euro + TVA (aprox. 8.6 milioane euro) pe o perioada de trei sezoane. Rezulta un total de 45.2 milioane euro, adica 15.06 milioane euro pe sezon. De remarcat, ca in perioada 2008-2011, consortiul RCS-Antena 1 a achitat 34 de milioane de euro pe an pentru toate cele noua optiuni.

UPDATE // Avocat Doru Ioan Taracila: "Din punct de vedere legal, nu exista nici o obligatie prin care pretul pachetelor sa scada la urmatoarea licitatie. Totul depinde de ceea ce este specificat in caietul de sarcini. Pretul pachetelor poate ramine acelaSi, dar in conditiile date, ar fi firesc sa fie licitate la un pret mai mic"

UPDATE // in aceste conditii, in fiecare etapa vor fi transmise cite trei meciuri. Celelalte nu vor putea fi vazute la televizor

UPDATE // Dragomir: "Pentru pachetele ramase Adunarea Generala va lua in calcul o noua licitatie sau aceste meciuri nu vor fi transmise. Felicit televiziunile participante, s-au inteles bine".

UPDATE // Antena 1 a luat pachetul nr.8 pentru suma 10.5 milioane de euro

UPDATE // Pachetele nr. 3, 4, 5, 6, 7 nu a fost luat de nici o televiziune

UPDATE // Dolce a ciStigat Pachet 2 pentru suma de 12.900.000 pe trei sezoane

UPDATE 12:09 // Digi a ciStigat Pachetul 1 pentru suma de 13.200.000 de euro pe trei sezoane

UPDATE 12:09 // Primele 7 pachete au de cite 4 ori optiunea 1, iar pachetele 8 si 9 au optiunea 1 de cite 3 ori

UPDATE 12:07 // Pasul de licitatie este stabilit la 300.000 de euro

UPDATE 11:52 // Reprezentantii televiziunilor Si ai cluburilor se pregatesc sa intre in sala. Licitatia va incepe in scurt timp

UPDATE 11:51 // Antena 1 anuntase in aceasta dimineata ca nu va mai participa la licitatie, dar pina la urma a decis sa intre in joc

UPDATE 11:50 // in aceasta dimineata, TVR a solicitat oficial aminarea licitatiei pentru pachetul 9, cel de care este interesata televiziunea publica. Raspunsul Ligii: "Noi am fi vrut, dar cluburile au refuzat. Daca are cineva bani sa il cumpere astazi, foarte bine. Daca nu, vom organiza o alta licitatie pentru acest pachet".

UPDATE // Startul licitatiei ar putea fi intirziat din cauza prelungirii Sedintei Adunarii Generale a LPF care se desfaSoara in acest moment la sediul Ligii.

Dumitru Dragomir a anuntat pe cit spera sa vinda azi drepturile de televizare pentru urmatoarele trei sezoane
- Domnule Dragomir, a venit mare zi a licitatiei!
- Da, domnule, am niSte emotii...! AStept toata presa acolo, sa nu ma acuzati dupa aia ca am facut nu Stiu cum Si nu Stiu ce.

- Cine va fi marele cistigator?
- Nu Stiu Si nici nu ma intereseaza. Eu sper doar sa obtin cit mai multi bani pentru cluburi, asta e telul meu.

- Pe citi bani aSteptati sa puneti mina?
- Daca acum trei ani am luat 85 de milioane de euro, acum vom lua cel putin 100 de milioane! N-are cum sa se vinda pe mai putin.

- Dezamagit de decizia TVR de a nu participa la licitatie?
- Normal, aS fi vrut ca fotbalul românesc sa se vada pe toate coclaurile din tara asta. Poate-o fi Si vreo strategie de-a lor, or vrea doua pachete, cine Stie?! Oricum, daca nu vor cumpara meciuri, cei de la TVR n-au trebui sa mai existe!


60 la suta din bugetul unui club de mijlocul clasamentului e asigurat de banii din televizari


Haos la TVR
Consiliul de Administratie al TVR s-a reunit ieri intr-o Sedinta extraordinara, pentru a supune, din nou, la vot participarea Televiziunii Române la licitatie pentru a cumpara pachetul 9, al carui pret de pornire este de 3,5 milioane de euro pe sezon. Contactat de GSP, Seful Departamentului Sport, Cosmin Cernat, a explicat: "Este situatia care este Si nu sint eu in masura sa mai spun ceva. O sa afle toata lumea atunci cind TVR va trimite un comunicat oficial". Pina la incheierea editiei, TVR nu a anuntat, in mod oficial, daca va participa sau nu la licitatia de azi.

Cine ciStiga?
Conform informatiilor GSP, se pare ca RCS&RDS, detinatorul postului DigiSport, Si-a fixat ca obiectiv achizitionarea primelor 6 pachete. Apoi, DolceSport va incerca achizitionarea urmatoarelor 2 pachete, ultimul urmind sa fie cumparat de catre Antena 1. Asta doar in cazul in care TVR nu va participa la licitatie. LPF ar urma sa ciStige minimum 37 de milioane de euro pe sezon, tinind cont ca primele Sapte pachete au pret de pornire 4,3 milioane euro, iar ultimele doua 3,5 milioane euro.

TVR nu participa la licitatie. CiteSte AICI care sint motivele!
Comentarii (2)

Laurentiu Moglan
@ 07/04/2011 22:01

Care au nervii mai tari(televiziunile si lpf) vor avea de castigat bani multi

jVhwImoV
@ 25/12/2015 17:34

Am si eu o curiozitate, mai mare sau mai mica danpnzeid de unghiul perspectivei.Cum poti sa fii publicat?Asta in ideea ca detii o nenorocire de manuscris asupra caruia ai asudat o vreme scurta sau indelungata.Mai sunt si alte conditii pentru a fi eligibil de publicare?Sau alte modalitati prin care sa-ti ajunga cartea pe un raft? (in afara de cifra de tipar de la editura PIM)
* campuri obligatorii

Top articole


loading...
Made by VIP Web Design