Noutati » Cronica de la Dinamo-Brasov

0 din
Vizualizari articol: 1319
Comentarii: 1
Cronica de la Dinamo-Brasov
Noutati - Cronica de la Dinamo-Brasov

Alexe si Liviu Ganea, pustii din atacul lui Dinamo, au întors meciul cu Brasovul de la 0-1, scotînd din încurcatura trupa lui Andone, care ramîne în viata pentru un loc de Europa League

Nu e simplu sa conturezi un "new Dinamo" cu o mîna de spectatori, vreo 1.200, cîti sa intre în curtea si în spatioasa sufragerie de la domiciliul lui Borcea, din care, vorba lui Dinu, lipseste biblioteca. Nu-ti trebuie însa multa carte sa întelegi ca nasterea din stefan cel Mare e grea si se lasa cu suferinte pe gazon si în tribune. Mai ales la un meci cu Brasovul, devenit în ultimii ani un adversar în fata caruia "cîinii" lasa coada jos!

si au simtit iarasi fiorii si pericolul unei noi experiente dureroase! Dupa 20 de minute în care Bakaj (3), Alexe (10) si L. Ganea (16) au fortat inutil poarta lui Haisan, trupa de sub Tîmpa a dat lovitura: Teixeira a trecut elegant pe lînga doi dinamovisti, iar Viveiros a punctat simplu, din 2m, un gol numai bun sa întarîte o echipa gazda aflata la limita locurilor pentru Europa League.

Oaspetii au încercat chiar mai mult, numai ca Teixeira (29) n-a reusit sa faca un 2-0 care ar fi aruncat în aer culorile ros-albe: Dolha a degajat gresit un balon exact în piciorul lusitanului, al carui lob de la 35 m a fost scos in extremis de portarul dinamovist.

A fost momentul în care baietii lui Andone s-au trezit la viata si au desenat în finalul primei reprize o faza spectaculoasa de egalare. Cvartetul Catalin Munteanu - Bakaj - L. Ganea - Alexe a fixat pe loc defensiva Brasovului, iar "decarul" din stefan cel Mare a pus un stîng magistral, cu care a strecurat mingea, la "mustata", pe lînga Haisan, iesit prea tîrziu la blocaj. Era minutul 40 si mînjii lui Dinamo începeau, în sfîrsit, sa zburde!

Iar dovada învierii a venit imediat dupa pauza, cînd Liviu Ganea (53) a gasit din nou un culoar spre plasa lui Haisan, cu un sut din 6 m, printre picioarele lui Gaucho. si apoi, C. Munteanu (56), Alexe (69) si L. Ganea (84) sînt gata sa asigure un 3-1 mai linistitor, fara sa izbuteasca însa sa-l mai calmeze pe Andone, ale carui sprinturi prin spatiul din fata bancii tehnice l-au dus în pragul infarctului. La fel si ratarea de final a lui Danciulescu (90a2), pe un contraatac de 3 contra 1, blocat însa ca la handbal de goal-keeper-ul brasovean. Suficient pentru un sfîrsit de meci jucat periculos, dar încheiat cu salt spre podium, la patru lungimi în spatele "bronzului" de acum, FC Vaslui.
Comentarii (1)

qUfNVkkkZM
@ 25/12/2015 17:47

Posted on Bof.. Autant avant Jay-Z et Kanye faisait du bon vrai hip-hop, auntat plus le temps passe et plus ils me de9e7oivent. Leurs sons sont devenus beaucoup trop commerciaux, c'est dommage.. Ils ne pensent plus qu'e0 se faire de l'argent sur des sons de moins en moins bien.Grosse de9ception pour moi. Je n'ache8terai meame pas l'album.
* campuri obligatorii

Top articole


loading...
Made by VIP Web Design